sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Hommafoorumilla vallitsee persepanohuru-ukkojen henki mm "Hämeenlinnan oraakkeli"( isäänsä perseeseen nussiva komurunkkari) missä kilvan perseraiskataan keskusteluun osallistumattomia, joilla ei ole kirjoitusoikeutta palstalla, koska hommafoorumilla on mm "ikibanni" mm Seppo Lehdolla

Joulupukki Suomen aito vapahtaja ja joulusanoman tuoja
Tilaa e-mail: Suomen.Joulupukki@gmail.com 
Hommafoorumilla vallitsee persepanohuru-ukkojen henki mm "Hämeenlinnan oraakkeli"( isäänsä perseeseen nussiva komurunkkari) missä kilvan perseraiskataan keskusteluun osallistumattomia, joilla ei ole kirjoitusoikeutta palstalla, koska hommafoorumilla on mm "ikibanni" mm Seppo Lehdolla. Taitaa olla ko hommafoorumin ainoa ikibanni. Kertonee ko foorumin sisäänpäinlämpiävyydestä?

Hommaillaan ilma hummia ;) sano mustalaisetkin jo toisilleen

Seppo Lehto on kansakunnallinen profeetta, joka suolistaa oheisen kaltaiset Ryssän perseloiset keskuudestamme kuten "hämeenlinnan oraakkeli" joka pelkkä saastainen ruttomät ja perselude jo syntyjään

Suomen Joulupukki kertoo faktat oheisen kaltaisista mädättäjistä keskuudessamme.




--------------------

Hämeenlinnan Oraakkeli isäänsä nussiva ryssäläinen runkkaaja ja äitinsä nussija

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 7 115
  • Liked: 1782
    • Profiili
Vs: Suomi ensin mielipiteet hommaforumista.
« Vastaus #134 : 22.12.2016, 00:45:09 »
Päätökset tehdään eduskunnassa ja myös siellä pitää olla mukana tai sitten painostamassa kansanedustajia muilla tavoin. Näiden örkkelöisten mallia Olavi Mäenpää&kumppanit ja Seppo Lehto ja hirvisari joukkioneen on vain painolastia jos halutaan vaikuttaa. Toiminnan tulisi olla sillä tasolla että näiden herrojen kanssa ei tarvitsisi olla missään tekemisissä ikinä. Ja hommaltakin kannattaisi poimia kyytiin vain fiksummat.
De Witt ei ole se henkilö joka tulee rakentamaan eduskuntapuolueen, joka nousee eduskuntaabn vaikuttamaan. Valitettavasti sellaista ei ole nyt näköpiirissä.



-----------





-----
http://hommafoorumi-homma.blogspot.fi/
-------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti